Bromfietser na aanrijding onderweg naar ziekenhuis overleden

GFC NIEUWSREDACTIE- De 33-jarige bromfietser, Jerry Esseboom, is in de vroege ochtend van 25 juli na een aanrijding op de Weg naar Reeberg (Suriname), onderweg naar het ziekenhuis komen te overlijden.

De politie van Santo Boma kreeg omstreeks 01.00 uur via het Command Center een melding van een aanrijding tussen een bromfiets en een auto op voornoemde weg.

Bij aankomst van de wetsdienaren werden Jerry en de 30-jarige duorijder Ivanildo N. op het wegdek aangetroffen.

Onderzoek wees uit dat de 49-jarige autobestuurder Marino L. over de Weg naar Reeberg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Helena Christinaweg gaande in de richting van Santigron.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Jongen omgebracht en geslachtsdeel afgehakt, begrafenis uitgevoerd voor woning verdachte

De bromfietser en zijn duorijder reden in de tegenovergestelde richting. Ter hoogte van pandnummer 62A kwamen Jerry en Ivanildo door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van de autobestuurder, met als gevolg de aanrijding.

De bromfietser die niet aanspreekbaar was en zijn duorijder liepen zware letsels op. Beide verkeersslachtoffers werden met de ambulance van Surcad afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Onderweg naar de ziekeninrichting liet Jerry het leven. De duorijder Ivanildo is ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen.

Het ontzielde lichaam van Esseboom is voor obductie in beslag genomen.

De Verkeersunit van Regio Midden is belast met het onderzoek van deze aanrijding, meldt de PR van het KPS.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten