Bromfietsbestuurder overlijdt week nadat hij werd overreden door vrachtwagen in ziekenhuis

GFC NIEUWSREDACTIE- De 41-jarige bromfietsbestuurder Charles Meyers is op 16 juni op de afdeling Intensive Care Unit (ICU) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) komen te overlijden.

Charles kwam op 9 juni aan de Henck Arronstraat ter hoogte van de Tourtonnelaan met zijn bromfiets op het wegdek te vallen. Het slachtoffer werd vervolgens door een vrachtwagen overreden, meldt de PR van het KPS.

De politie van Centrum deed na verkregen melding van het Command Center op 9 juni de plek van het gebeurde aan voor onderzoek.

Aldaar troffen de wetsdienaren de bromfietser die niet aanspreekbaar was op het wegdek aan. Met de ambulance werd het verkeersslachtoffer naar de Spoedeisende Hulp van het AZP afgevoerd.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Barmhartige advocaat accepteert krabben van cliënt als betaalmiddel

Volgens het politioneel onderzoek reden de 41-jarige bromfietser en de 51-jarige vrachtwagenbestuurder Anielkoemar O. over de Henck Arronstraat. Beide bestuurders stonden gesorteerd om links af de Tourtonnelaan in te slaan.

De vrachtwagenbestuurder reed voor, terwijl de bromfietser achter hem reed. Op een gegeven moment haalde Charles de vrachtwagen in en kwam met zijn bromfiets in een gat terecht.

Hierdoor kwam hij op het wegdek te vallen en werd daarbij door de linker achterband van de vrachtwagen overreden.

Het ontzielde lichaam van Charles is voor obductie in beslag genomen.

De verkeersunit van regio Paramaribo is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten