Broer probeert zusje te beschermen, terwijl ze onder vuur werden genomen door hun vader

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 15-jarige jongen uit Australië heeft uit wanhoop zichzelf achter een bankstel gegooid op zijn 13-jarig zusje, terwijl ze in hun woning onder vuur werden genomen door hun bloedeigen vader.

Jack en Jennifer werden om het leven gebracht door hun vader John, in hun familiewoning in het noorden van Sydney in juli 2018.

De moeder had echtscheiding aangevraagd, vanwege huiselijk geweld en mishandeling, werd deze week aangehaald in de rechtszaal. Het openbaar ministerie in het land is nog druk bezig de toedracht van dit drama te onderzoeken.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 5-jarige sterft nadat zijn vader hem hardhandig op de grond gooide

In juli 2018 achtervolgde John zijn kinderen na school en drong de woning binnen toen de voordeur werd opengemaakt, schrijft The Sun.

De man opende meteen het vuur, terwijl de kinderen dekking zochten achter een bankstel. De broer gooide zich op zijn zusje om haar te beschermen, terwijl de vader een kogelregen op ze afvuurde.

Enkele uren na zijn daad gebruikte hij hetzelfde wapen om zichzelf dood te schieten. De moeder van de kinderen pleegde zes maanden na het dramatisch incident zelfmoord.

Overige berichten