fbpx

Britney Spears wordt niet vermist, zit niet in de problemen en is niet dood

GFC NIEUWSREDACTIE- Britney Spears wordt niet vermist, is niet in de problemen of dood, zoals groeiende fantheorieën kunnen suggereren – in feite is het precies het tegenovergestelde – zegt TMZ.

Britney-fans zijn de afgelopen weken op scherp geweest en hebben haar berichten op sociale media en zelfs de beweging van haar familieleden in het hele land in de gaten gehouden.

Er is ook bezorgdheid dat iemand Britney’s Instagram heeft overgenomen, omdat fans geloven dat het alleen oude inhoud plaatst.

Britney vertelde haar fans zelfs dat ze naar NYC reisde, wat rode vlaggen ophief toen er geen paparazzifoto’s waren van haar vermeende bezoek aan The Big Apple.

Bronnen dicht bij de zanger vertellen TMZ dat ze alleen dat ze naar NYC ging om mensen af te zetten – zij en haar man Sam Asghari waren eigenlijk op vakantie in Mexico.

BEKIJK OOK
Kylie Jenner fans schrikken van Arabische betekenis naam zoon Aire

De douchevideo die vorige week op Brit’s IG werd geplaatst, is in Mexico opgenomen en is geen oude of gerecyclede inhoud.

Fans werden ook bezorgd toen beide ouders van Britney vorige week in Los Angeles aankwamen – zich afvragend of er misschien iets met de zanger was gebeurd.

TMZ-bronnen zeggen dat Jamie en Lynne Spears in de stad waren omdat Britney’s nichtje (de dochter van haar broer Bryan) in een kerstproductie zat – “The Nutcracker” – en ze kwamen net om haar te zien optreden.