fbpx

Bouterse heeft Nederland niet nodig! Wel het machtigste land ter wereld: China

INGEZONDEN- Met grote verwondering las ik een ingezonden stuk waarin werd geopperd dat NDP- leider Desi Delano Bouterse jaloers zou moeten zijn op de heer Chan Santokhi omdat die een ontmoeting heeft gehad met de Nederlandse Koning Willem Alexander van Oranje.

Ik durf mijn handen in het vuur te steken dat voormalig president Bouterse totaal niet wakker ligt van het zakenbezoek aan Holland. Het laat hem koud.

Bouterse heeft Nederland nooit nodig gehad omdat het land een kleine nietszeggende speler is op het wereldtoneel. Oom Desi houdt zich alleen bezig met grote invloedrijke figuren en landen die een bepalende factor kunnen zijn.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen met een te klein geslachtsdeel vinden hulp uit de natuur

Vandaar dat hij werd uitgenodigd door de grootste baas van het machtigste land ter wereld, de Chinese president Xi Jinping.

BEKIJK OOK
Verkeersbrigadiertjes weer actief in nieuw schooljaar

De vriendschapsband die oom Desi heeft met president Xi Jinping, veruit de meeste invloedrijkste man op aarde, is er trouwens een op basis van wederzijds respect.

Bouterse is geen bedelaar die naar Nederland gaat en daar op zijn knieën zijn handen blijft open houden tot er een paar eurocenten in worden gesmeten.

Diegenen die denken dat oom Desi zich druk loopt te maken om de invloedsarme figuren in het koude dwerglandje hebben het goed mis.

C. Amat

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]