fbpx

Bond Personeel Milieubeheer huldigt haar jubilarissen en gepensioneerden

GFC NIEUWSREDACTIE- De Algemene Bond Personeel Milieubeheer (ABPM) van het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) in Suriname heeft haar leden, de jubilarissen en gepensioneerden, middels een aparte ceremonie gehuldigd.

Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft de achterstand van huldiging jubilarissen en gepensioneerden van de afgelopen 5 jaar eindelijk kunnen inhalen.

Minister Nurmohamed zegt dat personeelsbeleid prioriteit bij hem heeft en hij het daarom belangrijk vond om de achterstand in te halen.

Middels een aparte ceremonie heeft de ABPM haar leden gehuldigd. De groep die gehuldigd werd bestond uit 79 leden, waarvan 43 jubilarissen en 36 gepensioneerden.

BEKIJK OOK
Muziektheatervoorstelling Apinti & Sambura op tournee door Suriname

De wnd. directeur OGA Indersing Gangabisoensingh zegt dat het belangrijk is om kennis en kunde te delen en over te dragen aan de jongeren. Hij bedankte de gehuldigde voor hun bijdrage aan land en volk.

“Het werk van OGA is veel omvattend en wij zullen ervoor zorgen dat het steeds de betere kant opgaat”, aldus de directeur.