fbpx

Bloedmooie vrouwen steeds vaker verliefd op gewelddadige veroordeelde criminelen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De vrouwenkenner bekend in het circuit als Casanova, vertelt aan GFC Nieuws dat vrouwen zich enorm aangetrokken voelen tot zware criminelen.

Casanova die in Den Haag woont en al met meer dan 1000 vrouwen het bed heeft gedeeld, zegt dat mannen met een strafblad lustgevoelens opwekken, en dat vooral bij de ‘mooiere’ dames.

“Vrouwen sturen liefdesbrieven en naaktfoto’s aan geharde gedetineerden die vastzitten voor het plegen van lugubere daden, terwijl diezelfde vrouwen de ‘goede’ mannen in hun normale leven keihard afwijzen”, haalt hij aan.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Dikke jongens hebben op volwassen leeftijd een kleiner geslachtsdeel

Sterker nog, heren die van goede huize komen zouden worden gebruikt voor dure etentjes en andere dates, zonder dat zij ooit intiem zijn met de vrouw in kwestie. Deze dames hebben volgens Casanova ook geen sterke aantrekkingskracht of lust voor ‘lieve en goede jongens.’

BEKIJK OOK
Ernstige problemen in je leven geven soms belangrijke richtlijnen die je niet moet negeren

De Amerikaan Chris Watts die een paar jaar geleden zijn hele gezin uit de weg ruimde, ontvangt regelmatig liefdesverzoeken van dames. “In m’n hart weet ik dat je een goede man bent en zal ik de gelukkigste vrouw op aarde zijn als je mij terugschrijft”, stond er in één.

3 2 | GFC

Katie vloog meer dan 6000 km om haar geliefde Danny in een gevangenis in de VS te ontmoeten 

De jongedame uit Engeland werd naar eigen zeggen smoorverliefd op een Amerikaanse beroepscrimineel (foto), die ze leerde kennen toen ze hem een brief stuurde.

Op haar TikTok kanaal vertelt Katie dat zij tot naar de gevangenis in de VS is afgereisd om vier uurtjes met Danny door te brengen en beschreef het als haar ‘beste dag ooit.’