fbpx

Bijna 100-jarige Betty White onthult haar geheimen voor een gelukkig leven

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Betty White maakt zich op om haar honderdste verjaardag op 17 januari te vieren.

In het coververhaal van deze week vertelt White exclusief aan PEOPLE hoe het voelt om 100 jaar oud te worden. “Ik heb zoveel geluk dat ik in zo’n goede gezondheid verkeer en me zo goed voel op deze leeftijd”, zegt de ervaren actrice. “Het is geweldig.”

Volgens White is “geboren worden als een eigenwijze optimist” de sleutel tot haar vrolijke aard. “Ik heb het van mijn moeder gekregen en dat is nooit veranderd”, zegt ze. “Ik vind altijd het positieve.”

Over haar dieet grapt White: “Ik probeer alles wat groen is te vermijden. Ik denk dat het werkt.”

BEKIJK OOK
Kylie Jenner fans schrikken van Arabische betekenis naam zoon Aire

White heeft een droomcarrière achter de rug in Hollywood. Ze had onvergetelijke rollen in The Golden Girls en The Mary Tyler Moore Show. Later in haar carrière had ze iconische rollen in Hot in Cleveland en in de film The Proposal uit 2009.

Tegenwoordig geniet White van een rustig leven in Los Angeles met kruiswoordpuzzels en kaartspellen. Ze kijkt ook graag naar dierendocumentaires, Jeopardy! en sport, met name golf.

White, die al lang pleitbezorger is voor dierenwelzijn, is ook al lang een voorstander van het Wildlife Learning Center, het Monterey Bay Aquarium en Actors and Others for Animals.

Foto: Vincent Sandoval/Wire Image