fbpx

Bholanath Narain neemt als dc roer over in Wanica Noord-West

GFC NIEUWSREDACTIE- Het bestuursressort Wanica Noord-West in Suriname heeft een nieuwe districtscommissaris.

Bholanath Narain heeft daar het roer overgenomen van Suraksha Hirasingh. Narain is vrijdag door president Chandrikapersad Santokhi benoemd in de functie.

Het staatshoofd heeft zich tijdens zijn toespraak geuit over de indrukwekkende staat van dienst van de nieuwbakken burgervader. Mede daardoor stelt het staatshoofd het vertrouwen in de functionaris dat deze het werk op basis van deskundigheid zal uitvoeren.

“U bent geboren en getogen in het district Wanica,” sprak het staatshoofd erop doelend dat de nieuwe districtscommissaris bekend is met het district.

Santokhi heeft vervolgens aangegeven dat de functionaris verschillende functies binnen de ambtenarij heeft bekleed. De nieuwbakken burgervader heeft tot voor kort gediend als directeur van het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) ressorterende onder het ministerie van Openbare Werken (OW).

BEKIJK OOK
Filipijnse verpleegkundigen versterken NICU-afdeling AZP

“Ook in de particuliere sector bent u werkzaam geweest. U beschikt dus over voldoende kennis en competenties, die van belang zijn bij de uitoefening van uw werkzaamheden als dc.” Zo voegde de president eraan toe.

Hij vervolgde met te stellen dat de nieuw aangetreden districtscommissaris de ontwikkelingen in het district Wanica op de voet volgt. “En u weet dat de taak, die u te wachten staat, zeker geen makkelijke zal zijn,” aldus het staatshoofd tijdens de beëdigingsceremonie op het presidentieel paleis.