Bewoners Louiselaan verlost van jarenlange ontwateringsprobleem

GFC NIEUWSREDACTIE- Bewoners van de Louiselaan in het Centrum van Paramaribo zijn verlost van het jarenlange ontwateringsprobleem.

Districtscommissaris Ricardo Bhola heeft met ondernemers uit de buurt gezorgd voor een oplossing.

De burgervader geeft aan dat de Louiselaan een volksbuurt is en zegt: “berichten hebben mij bereikt dat er jarenlange achterstanden waren en verwaarlozing was van de rioleringen. Afgelopen week ben ik geweest voor oriëntatie en trof een zeer deplorabele situatie aan. Zo kan ik het niet laten.”

“Ondanks de situatie heb ik alles en ook alles gedaan om met de ondernemers te praten, zodat wij samen de buurt kunnen helpen en het probleem kunnen oplossen. Het commissariaat heeft het werk voorbereid.”

“Gisteren is er aanvang gemaakt en morgen wordt het werk afgerond. Alle rioleringen worden opgeschoond. Het werk wordt tegen een zachte gemeenschappelijke prijs gedaan.”

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: De rijken in Suriname worden rijker, de arme mensen steeds armer

Bhola, stelt verder: “Men heeft vertrouwen in de regering en vertrouwen in de districtscommissaris. De winnaar is uiteindelijk het volk. De mensen die wonen aan de Louiselaan, zijn verlost van de ellende.”

“De stinkende riolering, de problemen met wateroverlast, dat alles behoort nu tot het verleden. De bewoners hebben jaren geleden en overal hun beklag gedaan. Ik ben daar gezet om te werken.”

“We zijn nu bezig met een masterplan. Er zijn al werkzaamheden uitgevoerd in Blauwgrond en Rainville. Daar was er ook sprake van structurele verwaarlozing”.

Inmiddels zijn er al zichtbare veranderingen geeft Bhola verder te kennen. “Alles wordt integraal aangepakt. Met hulp van ondernemers, maar het werk wordt gedaan. Binnenkort volgen er ook andere buurten”.

Het werk is al gaande en mensen zullen uit de miserabele situatie gehaald worden, concludeert Bhola.

Overige berichten