fbpx

Beveiligingsbeelden leggen hartverscheurend moment vast van vermoorde jongen die schreeuwt: ‘Niemand houdt van mij’

GFC NIEUWSREDACTIE- De camerabeelden hieronder die dinsdag in de rechtszaal werden getoond in verband met de dood van een kleuter die door zijn vader en stiefmoeder zou zijn mishandeld, tonen aan hoe het jongetje om hulp schreeuwde. 

Thomas H. en zijn vriendin Emma T. staan momenteel terecht in Engeland voor de dood van de zesjarige Arthur.

Beide verdachten hebben ontkend ook maar iets met de zaak te maken te hebben.

Dinsdag zei een openbaar aanklager dat videobeelden toonden dat het jonge slachtoffer nauwelijks in staat was om te lopen nadat hij was mishandeld en om hulp schreeuwde.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 9-jarig meisje dat moeder tegen dief beschermde wordt de hemel in geprezen

De juryleden kregen te horen dat de video Arthur’s laatste uren voor zijn dood in juni 2020 vastlegde.

Hij werd onder de hoede van zijn vader geplaatst nadat de moeder van de jongen werd gearresteerd omdat ze haar nieuwe vriend in februari 2019 zou hebben vermoord.

BEKIJK OOK
Moeder rouwt om haar zoon Daniel (18) die door schoolvrienden werd neergestoken en begraven

Het misbruik zou kort daarna zijn begonnen.

Arthur’s oma merkte het misbruik op en schakelde de politie in. Maatschappelijk werkers gingen een paar maanden voor zijn dood naar het huis van de jongen, maar verwijderden hem niet uit het huis.

Hoewel zowel H. als T. ontkennen het slachtoffer te hebben vermoord, gaf de vader wel toe dat hij druk uitoefende op de nek van het jongetje nadat hij de techniek had geleerd via een Australische show.

Ook dat hij zijn zoon uren in de hete zon liet staan en tijdens een ander incident hem 14 uur alleen op de gang liet staan. Deze zaak zorgt voor enorm veel emotionele reacties op sociale media.

De rechtszaak wordt voortgezet.