fbpx

Benzineprijs in Suriname binnenkort boven SRD 20 per liter

INGEZONDEN- De benzineprijs in Suriname zal binnen afzienbare tijd worden verhoogd naar boven de 20 SRD per liter.

Ook de prijzen in de winkels van levensmiddelen, diensten en goederen zullen op schrikwekkende wijze stijgen.

Deze voorspelling mag u op een briefje schrijven. U zult merken dat dit allemaal helaas bewaarheid zal worden zodra de huidige subsidies allemaal zullen wegvallen of worden afgebouwd.

Het is evident dat wij als getergd volk met geen of weinig toekomstperspectieven, nog meer bittere tijden tegemoet gaan.

Het feit dat de waarde van de Surinaamse dollar met de dag keldert, is de eerste voorbode van het drama dat ons te wachten staat.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Wisselkoersen SRD schieten als een raket omhoog, levensmiddelen worden duurder

De waardevermindering toont ook aan dat er in het zakencircuit steeds minder geloof is in het herstel van onze economie en munteenheid.

OOK INTERESSANT
Brokopondo krijgt mining- en trainingscenter mijnbouwsector

Het moet toegegeven worden dat wij inderdaad de huidige regering niet alle schuld kunnen geven van de strop om onze nek die steeds strakker wordt getrokken. Maar de regering Santokhi had zaken heel anders, gematigder kunnen aanpakken. Het volk heeft het lange tijd al zwaar genoeg!

De belangrijkste prioriteit was het desnoods met zeer onconventionele interventies onder controle houden van de wisselkoersen voor buitenlandse valuta.

Dat de huidige beleidsmakers voor een andere radicale oplossingsroute hebben gekozen, waarvan de effecten nog onbekend zijn, nota bene zonder gedegen sociaal vangnet, kan hen wel verweten worden.

Mevrouw S. Cruden

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar¬†[email protected]