Belfort voelt zich niet meer op zijn gemak bij ABOP

GFC NIEUWSREDACTIE- Parlementariër Edward Belfort van de Algemene Bevrijdings en Ontwikkelingspartij (ABOP) in Suriname heeft de stucturenvergadering van de partij over de benoeming van Dinotha Vorstwijk niet bijgewoond, omdat hij zich niet meer op zijn gemak voelt binnen de ABOP.

Belfort is van mening dat de partij Diana Pokie heeft laten vallen.

Hij zegt dat er door president Chandrikapersad Santokhi twee commissies waren benoemd om te onderzoeken wat Pokie verkeerd heeft gedaan als minister van Grondbeleid en Bosbeheer. Echter is niets concreets uit de bus gekomen, “terwijl hij vooraf transparantie had beloofd.”

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Artsen staan verstelt: vrouw bevalt van jongetje zonder geslachtsdeel

“Ik denk dat Pokie niets heeft gedaan dat het daglicht schuwt, vandaar dat de president niet met een zinnig antwoord kan komen. Pokie heeft onder dwang haar ontslag ingediend. Ik zou dat niet hebben gedaan. Laten ze mij dan maar met ontslag sturen.”

“Dit is niet goed. De partij heeft haar laten vallen, terwijl we zien dat twee ministers van de VHP in het Surfin-debacle totaal over de schreef zijn gegaan, maar hun partij heeft ze met man en macht verdedigd,” zei Belfort in gesprek met journalisten.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten