Belfort is een van de weinige eerlijke politici in Suriname

Edward Belfort 2019 3 cropped

INGEZONDEN- De parlementariër Edward Belfort is een van de weinige politici in Suriname die in de media en DNA eerlijk voor zijn mening uitkomt.

Belfort weigert mee te gaan met de stroom hypocrieten die doelbewust de grote massa heeft beetgenomen met valse en onrealistische verkiezingsbeloften.

Er zijn niet te realiseren beloften gemaakt die ervoor hebben gezorgd dat politieke partijen momenteel de regeermacht hebben gekregen. Het is algemeen bekend dat nietszeggende toezeggingen slechts tijdelijk gelukkig kunnen maken.

Gelukkig maakt Belfort het in slaap gevallen volk wakker. De beetgenomen massa begint nu al in te zien dat er niet veel terecht zal komen van alle mooie toezeggingen die zijn gedaan door de huidige machtselite .

Bij de eerstkomende verkiezingen zal deze politieke elite, die zich niet zoveel lijkt te bekommeren om de arme man en vrouw, de zeer hoge rekening gepresenteerd krijgen en de laan worden uitgestuurd.

Wij hebben veel meer oprechte en angstloze politieke heren en dames nodig van het kaliber Belfort om een einde te maken aan het structureel bedonderen van het uitgemolken Surinaamse volk.

OOK INTERESSANT
Nieuw schooljaar start Op 2 oktober ondanks ongoing gesprekken over koopkrachtversterking en belastinghervormingen

Mevrouw S. Cruden

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: Belfort wil dat de regering valt