Begin nooit een relatie met een vrouw die met meer dan 3 mannen naar bed is geweest, zegt relatiecoach

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Begin nooit een serieuze relatie met een vrouw indien je weet dat ze met veel mannen het bed heeft gedeeld.

Het beste is om met een maagd te trouwen of samenwonen. Maar indien dat niet lukt, is het verstandig om heel goed uit te zoeken hoe vaak je vriendin de liefde met andere mannen heeft bedreven.

Indien dat meer dan drie of vier mannen is, moeten de alarmbellen rinkelen en is dat al een reden om te kappen.

Dat zegt de bekende Amerikaanse relatiecoach Matt Cross.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Elke vrouw zal vreemdgaan en een andere man zoeken tenzij je laat zien dat je beter bent, zegt relatiecoach

Cross die duizenden mannen begeleidt, beweert dat vrouwen die vaker met hun benen wijd zijn gegaan erg veel moeite hebben met het monogaam zijn. Er is volgens hem zelfs een 33 procent hogere kans dat deze vrouwen vaker zullen uitlopen.

“Laat niemand je onzin vertellen dat het verleden niets uitmaakt. Als je vriendin met te veel mannen naar bed is geweest, zegt dat heel erg veel. Dikke kans dat ze vreemd gaat”.

“En welke respectabele man wil een vrouw die al zoveel heren boven haar buik heeft gehad? Je kunt liever kappen met de relatie indien ze zo wild is geweest”, aldus Cross.

De relatiecoach vertelt verder dat hij gevallen kent waarbij mannen erachter zijn gekomen dat hun vriendin al door meer dan 100 mannen zijn bereden.

Hij adviseert zijn clienten in dergelijke gevallen om de relatie dan niet meer op serieuze voet verder te laten gaan en een degelijkere vrouw als partner te nemen.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten