Vreemdgaande man wurgt minnares na heftige ruzie nadat hij haar tijdens seks bij de naam van zijn vrouw noemde

GFC NIEUWSREDACTIE- Een Turkse man wurgde zijn minnares met een gordijnkoord nadat ze woedend was geworden toen hij haar tijdens de seks bij de naam van zijn vrouw noemde.

Getrouwde vader van twee Abdulselam Gunay sloeg Didem Mengu – die al bijna tien jaar zijn geliefde was – tegen het hoofd met een kasseistrook voordat hij haar verstikte tijdens een verhitte ruzie in Istanbul, Turkije.

Hij is nu veroordeeld tot levenslang. Tijdens het proces zei Gunay: “We ontmoetten elkaar ’s avonds, dronken alcohol en hadden seks. We maakten ruzie, ik werd echt boos en sloeg haar hoofd met een kasseistrook. Toen ik me realiseerde dat ze dood was, reed ik weg in haar auto en kwam later die dag terug naar de flat. Ik heb haar lichaam in een koffer gestopt en haar telefoon bij me gehouden.”

Volgens rapporten brak er ruzie uit toen hij het 30-jarige slachtoffer bij de naam van zijn vrouw noemde terwijl ze samen in bed lagen op 9 december 2019, meldt The Sun.

Het juridische team van de beklaagde deed een beroep op strafvermindering en beweerde dat het incident “ook zijn leven had verwoest”. Maar het verzoek werd door de rechtbank afgewezen omdat er werd aangevoerd dat hij geen spijt had van wat hij had gedaan.

Add Comment