fbpx

Asociale opa in Wanica smijt duur cadeau dat vader voor meisje (6) brengt op straat

GFC NIEUWSREDACTIE- Wat een mooie kinderdag moest worden voor een 6- jarig meisje uit het Surinaamse district Wanica, veranderde door onbegrijpelijk asociaal gedrag van een grootvader in een klein drama voor het kind.

Maar ook voor de biologische vader van het meisje zal zondag 5 december 2021 nog lang in zijn geheugen gegrift blijven.

GFC Nieuws verneemt van de vader dat zijn dochter hem had gevraagd een driewieler fiets voor haar te kopen, waarna hij zijn dochtertje beloofde die op Kinderdag voor haar te brengen.

De man heeft enkele jaren geleden na veel strubbelingen de relatie met de moeder van het kind verbroken, maar heeft wel telefonisch contact met zijn kleine die samen met haar moeder inwoont bij haar grootouders.

BEKIJK OOK: HEB JE TE VEEL GEGETEN? NEEM 1 THEELEPEL GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD IN VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING

Zondagmorgen vroeg ging de vader naar zijn kind om haar met het cadeau te verrassen.

De vader werd bij aankomst echter al bij de poort vies en vuil uitgescholden en weggejaagd door de opa. Hem werd gezegd dat hij zijn “poten” niet meer in de buurt moet zetten.

Volgens informatie van het verbouwereerde slachtoffer liet hij toen de driewieler fiets achter en liep richting zijn auto.

Tot zijn grote verbazing werd de fiets door de opa op straat gesmeten en werd hem toegeschreeuwd dat hij die moest meenemen. “Wij willen je rotzooi niet”, zou de opa luid hebben geroepen.

GFC Nieuws nam telefonisch contact op met de heethoofd om een reactie te krijgen op het gebeuren.

BEKIJK OOK
Ava (14) wordt door haar vader met jachtgeweer door hoofd geschoten en overleeft het niet

De grootvader beweert dat er sinds de relatiebreuk onderlinge afspraken zijn gemaakt dat de vader niet thuis bij hem mag komen omdat er te veel narigheid in het verleden is gebeurd.

BEKIJK OOK: Een hartaanval of beroerte kun je meestal voorkomen: de beste preventieadviezen van een topexpert

Hij geeft toe dat hij impulsief en woedend heeft gereageerd, maar dat komt volgens hem vanwege de haatgevoelens die hij heeft jegens hem.

Hij mag volgens de grootpa wel telefonisch contact hebben met zijn kind. 1 keer per drie maanden wordt ze ook opgehaald om een paar uur met haar pa te zijn.

Maar het ophalen gebeurt conform een afspraak door een tante van de 6- jarige.

“Ik wil deze man nooit meer in mijn leven zien, als hij weer een keer voor mijn deur komt kan hij op veel erger rekenen”, aldus de grootpa.

De pa van het meisje geeft toe dat er afspraken zijn gemaakt. “Maar mag ik ook een keer mijn kind blij zien worden op deze speciale dag? Ik heb zoveel betaald voor de fiets!”

“Was het echt zo erg geweest als ik even buiten in de tuin het cadeau aan haar had gegeven? Ik vind het niet eerlijk”, aldus het slachtoffer.

GFC verneemt van een tante van de vader dat hij sinds begin 2019 probeert zijn kind vaker te zien. Hij krijgt echter alleen tegenwerking.

Dit probleem zou volgens het familielid de man radeloos en verdrietig maken. Hij mist zijn kind.