Arbeider juwelierszaak aangehouden na oplichting en verduistering

man gevangenis cel

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Nieuwe-Haven (Suriname) heeft op dinsdag 30 mei de 41-jarige K.R. aangehouden voor verduistering en oplichting.

Deze man die arbeider was bij een juwelierszaak wordt ervan verdacht geldbedragen en goud van klanten in ontvangst te hebben genomen, zonder de tegen prestatie, namelijk sieraden, daarvoor te leveren. Hij heeft bewust geen diensten geleverd aan de cliënten en hield deze steeds weer een ander verhaal voor.

De benadeelde G.N. deed samen met twee familieleden aangifte tegen K.R. De verdachte betaalde op het politiebureau een deel van de schuld, echter terwijl hij daarmee bezig was, deden andere benadeelden aangifte van oplichting en verduistering tegen hem, waardoor de verdachte door de politie werd aangehouden. Tijdens het onderzoek kwam aan het licht dat er meerdere aangiftes tegen K.R. zijn gedaan.

De politie roept andere benadeelden op, die ook hun goud of geld aan de verdachte hebben afgestaan voor het vervaardigen van sieraden, alsnog aangifte te doen op het politiebureau Nieuwe Haven.

OOK INTERESSANT
Man twee keer op dezelfde dag aangehouden in verband met verduistering en verspreiding van pornografische beelden

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Fraude.