fbpx

ANRS roept burgers op openstaande boetes af te handelen

GFC NIEUWSREDACTIE- Het is de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) in Suriname de afgelopen periode opgevallen dat steeds meer personen ervoor kiezen om hun zaken in orde te hebben en daardoor het initiatief nemen en zich begeven naar de afdeling ANRS.

Het betreft in deze niet alleen personen die van plan zijn op reis te gaan, een BAVP opleiding willen volgen of willen solliciteren bij de overheid of elders, maar ook personen die voor andere zaken zich eerst aanmelden bij de ANRS.

Op grond van het bovenvermelde kan worden aangegeven dat de burgerij zich kan laten informeren omtrent openstaande verkeersboetes die op hun naam staan en die gelijk kunnen betalen op de afdeling ANRS. Het betreft in deze openstaande verstek verkeersvonnissen.

BEKIJK OOK
Leidster kindertehuis ingesloten voor mishandeling kinderen

Ook andere verkeersdeelnemers die in de afgelopen jaren voor een verkeersovertreding zijn bekeurd, doch de boete nog niet hebben voldaan, worden door de politie opgeroepen dit als nog te doen.

Voor de afhandeling van het vorenstaande mag men zich van maandag t/m vrijdag van 07.00 uur v.m. tot 15.00 uur n.m. aanmelden op de afdeling ANRS, welke gevestigd is in het gebouw van het politiebureau Latour. Aldaar kan men de boete transacties voldoen middels cash of het POS-systeem.

Aan een ieder wordt gevraagd om zich aan de vastgestelde verkeersregels te houden en ter voorkoming van aanrijdingen en ongelukken in het verkeer de nodige voorzichtigheid te betrachten.