fbpx

Angelina Jolie beschuldigt Brad Pitt van het ‘stikken’ van kind tijdens gevecht in vliegtuig

GFC NIEUWSREDACTIE- Angelina Jolie beschuldigt Brad Pitt van het ‘stikken’ van kind tijdens gevecht in vliegtuig
Er zijn nieuwe details opgedoken over Brad Pitt’s vermeende misbruik van ex-vrouw Angelina Jolie en twee van hun zes kinderen tijdens het vliegen vanuit Europa met een privéjet in 2016.

Dat blijkt uit rechtbankdocumenten die dinsdag zijn ingediend.

De beschuldigingen werden opgenomen in een kruisklacht die Jolie indiende bij het Hooggerechtshof van Los Angeles tegen Pitt als onderdeel van een voortdurende strijd die de twee uitvechten over de verkoop van haar aandelen in een wijnmakerij die ze ooit gezamenlijk bezaten.

Ze zei dat de onderhandelingen waren ingestort nadat Pitt erop stond dat ze een geheimhoudingsovereenkomst ondertekende die “haar contractueel zou hebben verboden om buiten de rechtbank te spreken over Pitts fysieke en emotionele mishandeling van haar en hun kinderen”.

Daarin beweert Jolie dat Pitt woedend werd omdat ze “te verschillend” was voor hun kinderen, en tegen haar begon te schreeuwen in een van de toiletten van het vliegtuig. Vervolgens zou hij haar hebben vastgepakt en geschud voordat hij haar tegen de muur sloeg en tegen het plafond sloeg.

“Toen ze naar buiten ging, vroeg een van hun kinderen: ‘Ben je oké, mama?'” beweert de kruisklacht. “Pitt schreeuwde terug: ‘Nee, mama is niet oké’ en begon Jolie te beledigen.”

Toen een van de kinderen instapte en Jolie “verbaal verdedigde”, keerde Pitt zich tegen zijn eigen kind en probeerde Jolie hem te stoppen.
Om Jolie van zijn rug te krijgen, gooide Pitt zich achterstevoren in de stoelen van het vliegtuig en verwondde Jolie’s rug en elleboog. De kinderen snelden naar binnen en probeerden elkaar allemaal dapper te beschermen. Voordat het voorbij was, verstikte Pitt een van de kinderen en sloeg een ander in het gezicht. Sommige kinderen smeekten Pitt om te stoppen. Ze waren allemaal bang. Velen huilden.”

BEKIJK OOK
Candace Owens zegt dat Kim Kardashian geen 'ziel' heeft om bij Balenciaga te blijven

Jolie en de kinderen zaten stil terwijl Pitt “periodiek uit de achterkant van het vliegtuig kwam om tegen hen te schreeuwen en te vloeken”, aldus de kruisklacht, eraan toevoegend dat Pitt op een gegeven moment “bier op Jolie schonk” en rode wijn over de kinderen goot.
“Na vele gespannen uren viel Pitt eindelijk in slaap”, klinkt het.

Toen ze landden, zou Pitt naar verluidt hebben voorkomen dat iemand het vliegtuig verliet.

“Nadat een kind tussenbeide kwam en eiste te vertrekken, gaf Pitt uiteindelijk toe”, staat er. “Maar eenmaal buiten de deur van het vliegtuig mishandelde Pitt opnieuw een van hun kinderen fysiek. Ook greep en schudde hij Jolie bij het hoofd en de schouders, waardoor een van de kinderen smeekte: ‘Doe haar geen pijn.’ Hij liet Jolie gaan, maar noemde haar toen een ‘bitch’, voordat hij eraan toevoegde: ‘Fuck you, fuck you all.’

Jolie en de kinderen vertrokken toen en gingen naar een hotel. Vijf dagen later – op 19 september 2016 – vroeg Jolie de scheiding aan.
De FBI opende een zaak, maar sloot deze de maand daarop zonder aanklachten in te dienen.