fbpx

Amsterdammer die denkt dat vloek van overleden vijand op hem rust betaalt €700 aan wonderdokter

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 35- jarige man van Surinaamse komaf die woont in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam betaalt telkens euro 700 bij een wonderdokter om ‘een vloek die op hem rust’ teniet te doen.

Een bezorgde familielid van de man vertelt aan GFC Nieuws Lifestyle dat de Suri- Nederlander ernstige nachtmerries kreeg na het overlijden van een stadsgenoot met wie hij in ernstige onmin leefde.

De dertiger beweert dat hij sindsdien bovendien heeft ervaren dat bijna alles in zijn leven op onverklaarbare wijze mislukt en er maar geen eind aan de tegenslagen lijkt te komen.

BEKIJK OOK
31- jarige Surinaamse krijgt klappen van vriend omdat haar mobiel uitgeschakeld was

Via het internet kwam hij in contact met de charlatan die bij hem het idee verder heeft versterkt dat er kwade geesten met slechte bedoelingen met hem bezig zijn.

Een psychologe legt desgevraagd aan GFC uit dat zij het een kwalijke zaak vindt dat deze persoon in geestelijke nood geen professionele hulp heeft gezocht.

“Dit heeft helemaal niets met geesten te maken. Wat de wonderdokter beweert is grote onzin. Deze man heeft dringend hulp nodig van een psycholoog”, meent ze.

Foto ter illustratie.