fbpx

Als je een lening nodig hebt voor een auto, dan verdien je die niet

GFC LIFESTYLEREDACTIE -Het lijkt eerder een gewoonte dan een uitzondering. Het kopen van een auto en dat doen met geleend geld.

Voor de meesten schijnt het niets uit te maken of er wel of niet een torenhoge rente bovenop moet worden betaald voor de lening, als zij de auto maar in hun bezit kunnen krijgen.

Maar verscheidene lifestyle deskundigen zijn van oordeel dat het aangaan van een lening om een voertuig te kunnen aanschaffen niets minder betekent dan dat je het niet verdient. Dat je boven je stand wil gaan leven.

Zadana uit het Amerikaanse Florida zegt aan GFC Lifestyle dat je het als gezonde volwassene op financieel vlak helemaal niet goed hebt gedaan als je niet eens in staat bent een auto cash te kopen en dus afhankelijk van een lening bent.

Volgens de influencer moeten mensen leren om tering naar de nering te zetten.

“Als je niet in staat bent dat geld zelf neer te leggen verdien je geen auto. Ga na wat je wel waard bent. Mogelijk een fiets, scooter, het openbaar vervoer of misschien doe je het op geldvlak zo beroerd dan je alleen nog het lopen verdiend”, meent ze.