fbpx

Als er vandaag verkiezingen zouden worden gehouden, zou het volk VHP en ABOP wegstemmen

INGEZONDEN– Het DNA-lid Edward Belfort is toch niet gek om zijn eigen coalitie te bestrijden?

Belfort levert felle kritiek, omdat het gewoon niet goed gaat in het land. Hij haalt gewoon aan wat onder het volk leeft.

Als er nu verkiezingen gehouden zouden worden, zou het volk de VHP en de ABOP zeer zeker wegstemmen. Voor de verkiezingen hebben deze twee partijen het volk gewoonweg verkeerde informatie gegeven om aan de macht te komen.

Er was beloofd dat Suriname gered zou worden zonder de gang naar het IMF, maar dat blijkt niet waar te zijn. De koers zou omlaag worden gebracht, maar integendeel is de SRD al 2 keer gedevalueerd.

Men zou ook nepotisme en corruptie aanpakken, omdat de vorige regering alleen maar ‘family and friends’ accommodeerde, maar ook die belofte bleek een verdichtsel te zijn.

BEKIJK OOK
Zes bedrijven laten hun beste SDG-kant zien

De government-take zou worden afgeschaft, maar die blijft gehandhaafd. Prijzen zouden dalen, maar die vliegen juist de pan uit. Investeerders en diaspora die klaarstonden om in Suriname te investeren zijn spoorloos.

Wat de president en de vicepresident moeten doen, is gewoon doen wat zij beloofd hebben.

Een bezorgde burger

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: Desi Bouterse had veel meer gevoel voor het armoedige Surinaamse volk