Alleen maar ergernis in Suriname, daarom overlijden we hier vroegtijdig

INGEZONDEN- In Suriname is het de laatste tijd niet zo prettig meer vertoeven, want er is elke dag wel iets buiten je invloedsgebied wat weer veel stress oplevert.

En het gaat niet alleen over de prijzen die met de dag steeds worden verhoogd. Geen politicus die er toch wat tegen kan doen. Ze lijken machteloos te staan tegenover de handelaren die het geld en de macht in handen hebben.

Onze portemonnees worden gewoonweg volledig “uitgeknepen” en het einde lijkt niet in zicht.

U mag het op een briefje schrijven dat er deze week weer enorme verhogingen zullen worden doorgevoerd, ook van diensten.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouwen krijgen gevoelloos geslachtsdeel door fietsen, blijkt uit Amerikaans onderzoek

Zoals ik al eerder aanhaalde, zijn niet alleen de hoge prijzen een grote stressfactor.

Ook onze wegeninfrastructuur is niet meer berekend op het groot aantal voertuigen. Het urenlang vastzitten in het verkeer, de files, bij het gaan van A naar B dragen ook niet bij aan een ontspannen sfeer.

Het is allemaal zo hectisch geworden en de regering werkt dat in de hand met ad hoc – stappen waarover nooit is nagedacht. Niemand in het regeerteam die met oplossingen komt.

Ook de andere maatregelen die de regering doorvoert in verband met de pandemie zorgen voor meer puinhoop. Vandaag is het beleid A en morgen weer C. Je weet niet waar je aan toe bent. Elke keer komt die weer met een verrassingsactie. Continu worden er maatregelen gewijzigd.

Het is momenteel een complete wirwar van overheidsbesluiten. Het lijkt alsof het land wordt geregeerd door een stel amateurs!

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouw ‘jaagt vriend met knuppelslagen naar het hiernamaals’, zodat ze kon trouwen met bloedeigen vader

Dat is ook zo met het koersbeleid. Dan was het zo dat de koers van de $dollar was vastgesteld op 14 en werden er zelfs cambio’s gesloten indien ze een hogere koers hanteerden.

Vervolgens kwam er een mededeling dat de koers was verhoogd naar 21. Nog geen weken later zegt de regering alles weer los te laten. Wat voor verrassing krijgen wij volgende week? Het is een chaos vol onzekerheden!

Wij weten niet meer waar wij aan toe zijn door een vreselijk ordeloos beleid.

Door al deze stress die mede wordt veroorzaakt door de regering worden mensen in Suriname vroegtijdig naar hun graf gebracht.

Dankjewel  regering!

Mevrouw S. Cruden

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

Overige berichten