fbpx

A20 roept op tot nationaal dialoog

GFC NIEUWSREDACTIE- Met de handelingen van vernietiging en plunderingen door een deel van de betogers, heeft Suriname blijkbaar wederom een dieptepunt bereikt.

Alhoewel wij van Alternatief 2020 het recht om te demonstreren ten volle ondersteunen, keuren wij deze handelingen ten zeerste af. Wij zijn ons als partij bewust dat de burger in zwaar weer zit en recht heeft op verlichting.
Wat zich heeft voorgedaan in onze binnenstad, valt echter niet goed te praten, zegt de politieke organisatie in een verklaring.

A20 roept elke Surinamer op om op een vreedzame wijze uw ongenoegen te uiten. Het vernielen van winkels van de kleine ondernemers die het zelf ook moeilijk hebben, draagt niet bij aan de oplossing.

OOK INTERESSANT
18e jaardag 1 voor 12 gevierd met donaties aan hulpbehoeftigen

Als partij zijn wij ons bewust van het fundamenteel onrecht en zullen ons daartegen blijven verzetten. Suriname heeft behoefte aan dienstbare leiders die rekening houden met de burger. A20 staat voor het respecteren van orde en gezag.

Wij vragen u om niet mee te doen aan vernielingen en plunderingen.

Tegelijkertijd geloven wij dat wij als rechtgeaarde Surinamers gegeven de omstandigheden boven partij politiek zullen moeten overgaan tot een nationaal dialoog om Suriname te halen uit deze impasse.