6 drugsverdachten aangehouden tijdens Operatie Hoop

GFC NIEUWSREDACTIE- Een gemengd team van de politie bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) hebben op 18 maart op diverse locaties algemene veiligheidscontroles uitgevoerd.

In het politieressort Nieuwe Haven werden op de bekende drugslocatie aan de Hooge- en de Fredericistraat de 27-jarige B.T. en S.B. (46) aangehouden.

Daarbij werd er 94 gram marihuana op de locatie aangetroffen en in beslag genomen. Beide verdachten ontkennen eigenaar van de drug te zijn.

Dit team pleegde vervolgens een inval aan de Drambrandersgracht, waarbij er vier verdachten, van wie een koppel in de kraag werden gevat.

Op de vrouwelijke verdacht ene J.T. (47) werd er drie gram marihuana aangetroffen, terwijl de 24-jarige D.G. 23 gram marihuana in zijn bezit had.

In de woning van het koppel G.N. (31) en haar wederhelft E.C. (30) zijn er drie pakken marihuana met een gewicht van 163 gram gevonden.

De drug die op de vier verdachten werden aangetroffen zijn eveneens in beslag genomen, waarna alle zes aangehoudenen werden overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

De vier mannelijke verdachten B.T., S.B., D.G. en E.C. zijn voor overtreding Wet Verdovende Middelen in verzekering gesteld, terwijl de twee vrouwen J.T. en G.N. na verhoor zijn heen gezonden.

BEKIJK OOK: Man aangehouden die 62-jarige aangereden voetganger in hopeloze toestand achterliet

Overige berichten