Man aangehouden die 62-jarige aangereden voetganger in hopeloze toestand achterliet

GFC NIEUWSREDACTIE- De 58 jarige bestuurder S.A. is op 11 maart door de politie van Santo Boma opgespoord en aangehouden voor het veroorzaken van een aanrijding.

Na de aanrijding op 11 maart reed hij door zonder achterlating van zijn personalia en liet de 62 jarige voetganger A.F. in hulpeloze toestand achter.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld is hij heengezonden.

De aanrijding vond in de directe omgeving van het politiebureau Santo Boma plaats. Enkele omstanders die het geval aanschouwden, speelden de informatie door aan de wetsdienaren van dit politiebureau. Volgens een ooggetuige was de doorrijder onder invloed van alcohol. Hij werd direct opgespoord en op zijn woonadres in het ressort Santo Boma aangehouden.

S.A. verklaarde aan de politie dat hij alcohol had gedronken en bang was dat de politie hem zou aanhouden. Gelet op het feit dat hij in beschonken toestand heeft deelgenomen aan het verkeer, is zijn rijbewijs voor de derde keer ingevorderd.

BEKIJK OOK: Binnen een maand 8 aangiften van diefstal tegen 40-jarige man die blijft stelen

Overige berichten