fbpx

Doodgestoken man op goudveld had ook barstwond aan rechterslaap

GFC NIEUWSREDACTIE- De 51-jarige José Conceiao Martin Filho heeft in de late avond van woensdag 22 juni na met een scherp voorwerp te zijn gestoken door zijn partner het leven gelaten op het goudveld van Claudia te Sarakreek in het district Brokopondo.

De politie van Brokopondo die na de melding de locatie aandeed, trof op donderdag 23 juni het ontzielde lichaam van José met een barstwond aan zijn rechterslaap en een steekverwonding aan zijn buik aan.

Een arts stelde formeel de dood van het slachtoffer vast.

Volgens het voorlopig onderzoek kregen man en vrouw een heftige woordenwisseling. Op een bepaald moment bewapende de verdachte Isabel S. (36) zich met een scherp voorwerp en bracht haar partner José een steekverwonding toe in de buikstreek. Het slachtoffer liet ter plaatse het leven.

BEKIJK OOK
Protestmanifestatie Organic op zaterdag 13 augustus

De verdachte werd door omstanders aangehouden en in afwachting op de komst van de politie in een kamer opgesloten. Toen de politie ter plekke arriveerde werd Isabel overgedragen aan de politieambtenaren.

De vrouw is in verzekering gesteld en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek in deze zaak. Het scherp voorwerp is nog niet achterhaald.

Het ontzielde lichaam van Jose is voor obductie in beslag genomen.