fbpx

42-jarige doodgereden motorrijder kwam op rijhelft vrachtwagenbestuurder

GFC NIEUWSREDACTIE- De 42-jarige motorrijder Robert Mertokasiman is in de morgen van zaterdag 6 augustus na een aanrijding met een Daf-truck aan de Saramaccaweg komen te overlijden.

Na de melding van een aanrijding tussen een motrorijder en een DAf-truck op voormelde locatie deden de wetsdienaren van het bureau Groningen de plek aan voor onderzoek.

Bij aankomst van de politie werd Robert die geen teken van leven meer vertoonde aan de zijkant in de langs de weg lopende trens aangetroffen, meldt de PR van het Korps Politie Suriname.

Onderzoek wees uit dat de motorrijder over de Saramaccaweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Groningen en ging in de richting van Uitkijk, terwijl de Truckbestuurder uit tegenovergestelde richting kwam.

BEKIJK OOK
Surinaamse regering bereikt overeenstemming met financiële instanties over koersbeheersing

Ter hoogte van de Rachelshoopweg kwam de Mortorfietser bij het beschrijven van de flauwe bocht op de rijhelft van zijn tegenligger. Bij die gelegenheid botste Robert tegen de rechtervoorzijde van de Daf-truck en belandde met zijn motorfiets aan de zijkant in de langs de weg lopende trens met voor hem het noodlottige gevolg.

De Daftruckbestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde en in het bezit is van een geldig rijbewijs, is na te zijn verhoord heengezonden.

Het ontzielde lichaam van Robert is afgestaan aan de nabestaanden.