fbpx

33-jarige autobestuurder Sheik Panchoe overlijdt na aanrijding in ziekenhuis, veroorzaakster ingesloten

GFC NIEUWSREDACTIE- De 33-jarige autobestuurder Sheik Panchoe is op donderdag 1 december na een aanrijding met een andere personenauto aan de van ’t Hogeruysstraat in Paramaribo, Suriname, in het ziekenhuis komen te overlijden.

De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg omstreeks 01.00 uur in de ochtend een melding van een aanrijding tussen twee personenauto’s, waarbij er sprake was van zware materiële schade en persoonlijke ongelukken ter hoogte van de brug aan de van ’t Hogerhuysstraat.

Bij aankomst van de politie bleek het te gaan om een Toyota Vitz die door Sheik werd bestuurd en een Toyota Mark X die in tegenover gestelde richting over voornoemde weg reden.

De automobilist Sheik kwam vanuit de richting van het stadscentrum en de Toyota Mark X kwam vanuit de richting van Latour.

Op een gegeven moment kwamen deze twee voertuigen door tot nog toe onbekende reden ter hoogte van de brug van de Saramaccadoorsteeg met elkaar in botsing.

BEKIJK OOK
Hoeveelheid cocaïne en illegale sigaretten aangetroffen in woning

Zowel Sheik als de andere automobilist Xaviera A. en haar mede-inzittende R.D. raakten gewond en werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De drie gewonden werden ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen alwaar Sheik enkele uren daarna het leven heeft gelaten.

De veroorzaker Xaviera blijkt niet in het bezit te zijn van een Surinaams rijbewijs en is in verzekering gesteld. Onder politiebewaking ligt zij voor medische behandeling in het ziekenhuis.

Beide voertuigen zijn hangende het onderzoek ter herkeuring in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van Sheik is voor obductie in beslag genomen.