fbpx

32-jarige autobestuurder kwam op weghelft truck bij fatale botsing

GFC NIEUWSREDACTIE- De 32-jarige Gillermo Van Kallen is in de morgen van dinsdag 9 augustus na een frontale botsing met een vrachtvoertuig aan de Indira Ghandiweg ter hoogte van kilometer 22 in het district Para om het leven gekomen.

De ingeschakelde politie van Rijsdijk trof ter plekke een personenauto die aanzienlijk beschadigd is op de linkerberm van de weg aan en het vrachtvoertuig op de rechterberm.

De zwaargewonde bestuurder die geen teken van leven meer vertoonde zat bekneld in het voertuig. Het ontzielde lichaam van Gillermo werd met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald.

De bijrijder Sergio S. (33) klaagde van pijn op de borst. Per ontboden ambulance werd Sergio afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voor het bekomen van medische hulp.

BEKIJK OOK
Jeugd Tibiti voelt zich in de steek gelaten, 1 voor 12 doneert schooltassen

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is gebleken dat Gillermo en zijn bijrijder Sergio over de Indira Gandhiweg reden komende vanuit de richting van Rijsdijk gaande richting Lelydorp, terwijl de 50-jarige truckbestuurder N.A. in tegenovergestelde richting reed.

Ter hoogte van kilometer 22 verliet Gillermo door tot nog toe onbekende reden zijn rijhelft en kwam op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de botsing.

Het ontzielde lichaam van Gillermo is afgestaan aan de nabestaanden.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.