fbpx

29-jarige man met opgezwollen pols kan ineens niet meer lopen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een jongeman bereidde zich voor op de komst van zijn tweede kind toen hij zich opeens onwel begon te voelen.

De 29-jarige Engelsman was van plan om tijd vrij te nemen van zijn baan om zijn vrouw te ondersteunen.

Binnen enkele uren nadat zijn pols opzwol, werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Lee vertelt dat zijn spieren zo stijf waren waardoor hij niet meer kon bewegen of lopen.

Hij zei dat zijn vrouw aan het werk was toen de zwelling zich naar zijn benen verspreidde, en belde hij zijn schoonmoeder om hem naar de dokter te brengen.

Het incident vond plaats in 2014 en sindsdien probeert Lee weer volledig te functioneren. Hierdoor heeft hij geworsteld met depressies en is gedwongen om op zijn familie te vertrouwen voor de kleinste taken.

BEKIJK OOK
Suriname, het land van de grootste grappenmakers

De jonge vader moest zijn baan opzeggen en zijn favoriete hobby fitness opgeven.

Na het incident werd hij aanvankelijk gediagnosticeerd met reactieve artritis, een meestal milde aandoening die roodheid en zwelling in de gewrichten veroorzaakt, maar artsen realiseerden zich al snel dat zijn case veel ernstiger was.

Acht jaar later heeft Lee nog nooit een formele diagnose gekregen, maar heeft hij vernomen dat hij een versie van auto-immuunartritis heeft.

Ondanks zijn beproeving zegt hij nog steeds dat zijn ziekte een positieve ervaring is geweest en in 2020 startte hij zijn eigen coaching-bedrijf.

foto: ig/essentialisecoach