fbpx

29 jaar celstraf en 24 stokslagen voor man die 13-jarige dochter misbruikte en zoon hetzelfde liet doen met zijn moeder

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 41-jarige man in Singapore die zijn dochter zes jaar lang misbruikte en zijn tienerzoon dwong om zijn eigen moeder ook te misbruiken, werd maandag veroordeeld tot 29 jaar gevangenisstraf en 24 stokslagen.

In de rechtszaal werd aangehaald dat de man in 2013 begon met het misbruiken van zijn dochter toen ze negen jaar oud was. Onder meer tijdens schoolvakanties dwong hij haar om hem oraal te plezieren toen ze alleen thuis waren.

Het meisje vertelde haar oudere broer over het bizar gedrag van de vader, waarna hij haar adviseerde om er niets van te zeggen omdat hij zich zorgen maakte anders de reputatie van de familie te verpesten, meldt Asia One.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 85-jarige man ingesloten voor misbruiken 10-jarig armlastig meisje

Ook de jongen moest verplicht zijn eigen moeder misbruiken. Op een avond kwam de moeder dronken thuis aan en viel in slaap. De vader vertelde zijn zoon, die videospelletjes speelde, om hem naar de slaapkamer te volgen.

BEKIJK OOK
Vader die beweert Jezus te zijn amputeert eigen been voor ogen jonge dochter

Hij weigerde aanvankelijk, maar gaf uiteindelijk toe nadat zijn vader hem bedreigde. De man vertelde zijn zoon om op te schieten en hielp de jongen zelfs om de daad uit te voeren. De jongen verliet de kamer na een paar minuten en zijn moeder wist niet wat er was gebeurd.

In 2019 realiseerde het meisje zich dat het verkeerd was voor haar vader om intiem met haar te zijn na een voorlichtingsdag op school.

Op de avond van 1 november van dat jaar vertelde ze haar tante, die haar meenam om in de vroege uren van 2 november aangifte te doen. De man werd op dezelfde dag gearresteerd.

Tijdens het onderzoek kwamen de zedendelicten waarbij zijn zoon en vrouw betrokken waren aan het licht.

foto ter illustratie

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER