27-jarige vrouw opgepakt voor oplichting buitenlandse partner en twee anderen

GFC NIEUWSREDACTIE- De 27-jarige Evelien T. werd op 11 mei door de politie van Uitvlugt opgespoord en aangehouden op haar schuiladres.

De jonge vrouw die sedert het jaar 2019 een liefdesrelatie had met een buitenlander, moest tijdens zijn afwezigheid in Suriname zaken voor hem afhandelen.

Van enkele appartementen, moest Evelien de gelden van de huurders ontvangen en deze storten op de rekening van haar partner.

De ex-vriend verklaarde aan de politie dat bij terugkeer hij de rekeningen naging en er achter kwam dat Evelien helemaal geen gelden had gestort.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Kinderen dwingen om groenten te eten is pure kindermishandeling

Daarnaast heeft ze dozen die de man had opgestuurd met onder andere elektrische apparaten en toiletartikelen verkocht. Al deze gelden heeft zij ten eigen bate gebruikt.

Volgens de verklaring van een tweede benadeelde had Evelien onder valse voorwendselen 1250 euro geleend, die zij nooit terug heeft betaald.

Een derde benadeelde kwam ook in beeld en deed aangifte van oplichting tegen Evelien. Deze zaak wordt onderzocht door de politie.

Evelien is door de politie in verzekering gesteld.

De politie van Uitvlugt roept eventuele benadeelden op zich te wenden naar het politiebureau voor het doen van aangifte. U kunt ook bellen op de telefoonnummers 498045 of 464444.

Overige berichten