27-jarige Raynel B. aangehouden in zaak Payton Tosari

GFC NIEUWSREDACTIE- De afdeling Kapitale Delicten heeft in deze zaak de vermoorde politieagent de 27-jarige verdachte Raynel B. aangehouden.

De politie heeft in de avond van dinsdag 31 mei het ontzielde lichaam van de onderinspecteur van politie, Payton Tosari (30), in de kofferbak van zijn voertuig aan de Trombonestraat ter hoogte van de Orgelstraat aangetroffen.

De familie van de overledene deed eerder op die dag aangifte van vermissing op de afdeling Kapitale Delicten.

Naar zeggen van de familie was Payton op maandag 30 mei omstreeks 09.30 uur van huis vertrokken met onbekende bestemming. Telefonisch contact met hem lukte ook niet, aangezien zijn mobiele telefoon was uitgeschakeld.

Door het Command Center werd er een algemene oproep geplaatst voor de verschillende eenheden op het veld. Na een ingesteld onderzoek door de politie is het voertuig van Payton omstreeks 19.55 uur op bovenvermelde locatie onbeheerd aangetroffen.

Bij nader onderzoek in de auto werd het ontzielde lichaam van Payton in de kofferbak van zijn auto gevonden. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer door misdrijf om het leven is gebracht. Het wapen van de overledene is inmiddels terecht.

Het ontzielde lichaam van Payton is voor obductie in beslag genomen.

Raynel B. is in verzekering gesteld. Het is niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen in deze zaak zullen worden verricht.

OOK INTERESSANT
Raoul Hellings, voormalig politietopper, kaart veronachtzaamde impact van vermogensdelicten aan