25 november 2021: samen uitbundig de onafhankelijkheid vieren

GFC NIEUWSREDACTIE- Op 25 november 2021 organiseert het Enterprise Network Suriname in Hotel van Oranje te Noordwijk het eerste ‘Srefidensi Gala.’

Een feestelijke, exclusieve en unieke gala-avond voor iedereen die Suriname en de Surinaamse Droom een warm hart toedraagt. Dit gala wordt een jaarlijks event in aanloop naar 2025: de viering van 50 jaar onafhankelijkheid van Suriname.

Dit jaarlijkse gala staat in het teken van de onafhankelijkheid, het gezamenlijk uitdragen van de Surinaamse droom en positief bijdragen aan de ontwikkeling van Suriname: de maatschappij, de mensen, het milieu en de solidariteit.

Tijdens het Srefidensi Gala vieren we samen de onafhankelijkheid van Suriname. Maar dat niet alleen: in een feestelijke ambiance brengen we dan ook het Surinaamse netwerk bij elkaar en leggen het fundament voor de activiteiten van het project ’50 Jaar Srefidensi’ die in 2025, tijdens het 50-jarige jubileum van de onafhankelijkheid worden gelanceerd.

Activiteiten zoals het bijzondere gedenkboek waarin we 50 verhalen willen optekenen van 50 bijzondere mensen die hebben bijgedragen aan de interculturele verbinding en vrede, de bijbehorende tentoonstelling ’50 Jaar Srefidensi,’ en andere initiatieven die we willen ondernemen om een bijdrage te leveren aan de Surinaamse Droom en de toekomst van Suriname.

Het gala biedt een speciale gelegenheid voor 250 like-minded mensen die Suriname een warm hart toedragen en de onafhankelijkheid uitbundig willen vieren.

Het programma bestaat uit: een feestelijke ontvangst, een sfeervol diner vol culinaire verrassingen verzorgd door de Chef-koks van Hotel van Oranje, kwalitatieve live-acts en entertainment, boeiende presentaties en een live-connectie met een markante persoon in Suriname en een uitbundig feest.

Daarmee is het Srefidensi Gala een unieke gelegenheid om de onafhankelijkheid te vieren en om met uw partner of uw relaties eindelijk weer eens te genieten van een geweldig feestelijk evenement.

Tevens de gelegenheid bij uitstek om in een prettige ambiance in contact te komen met ‘het Surinaamse netwerk.’ Het is mogelijk een arrangement te boeken voor 2, 8 of 10 personen. Het event vindt plaats in het Hotel van Oranje, Koningin Wilhelmina Boulevard 20, 2202 GV Noordwijk aan Zee.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen? Of wilt u nu al kaarten bestellen om zeker te zijn dat u dit evenement niet mist? Neem dan contact op met Sarah Fadl via [email protected] en 088-0049290.

Maandsalaris vanaf SRD 6000,- Vacatures beschikbaar voor administratieve krachten, gezondheidmasseuses en salesrepresentatives. Klik HIER voor meer informatie…..

Overige berichten