23-jarige vrouw rijdt buurvrouw van achteren aan na slepende ruzie

GFC NIEUWSREDACTIE- De 23-jarige Chenell B., is nadat zij zich in de laatste week van april had aangemeld op het politiebureau Latour, aangehouden.

Een buurvrouw deed op 14 februari aangifte van bedreiging tegen Chenell en ene Cynthia K.

De vrouw verklaarde dat het om een slepende burenruzie met de moeder van Chenell gaat over een kapotte schutting. De buurtmanager bemiddelde tenslotte in deze zaak, waarbij de familie van Chenell de schutting toch repareerde.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Nieuwe staatsgreep in Suriname niet onmogelijk als ontevredenheid blijft groeien

Tijdens een ruzie tussen de buurvrouw en Chenell en haar familie op 8 februari bedreigde Chenell haar dood te zullen kappen met een scherp voorwerp dat ze bij zich had. Ook dat ze de vrouw zou aanrijden wanneer zij haar tegenkwam over straat.

De tante van Chenell, ene Cynthia K., bedreigde de vrouw ook met de dood. Het slachtoffer deed op die dag geen aangifte, maar aangezien Chenell en haar familie doorgingen met de ruzie stapte de vrouw naar de politie.

V. deed op 22 april wederom aangifte bij de politie. Zij verklaarde dat ze over de Goede Verwachting liep om naar de winkel te gaan toen ze van achteren werd aangereden door iemand in een grijs voertuig. De bestuurder reed na de aanrijding door.

Het slachtoffer liep lichte verwondingen op en deed het politiebureau aan. Na medisch te zijn behandeld deed zij aangifte.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Draagbaar ‘derde oog’ ontwikkeld dat je veilig laat lopen, terwijl je bezig bent op je telefoon

Gelet op de eerdere uitlatingen van Chenell, rees bij de wetsdienaren het vermoeden dat zij de buurvrouw heeft aangereden.

De verdachte werd meermalen opgespoord, maar niet aangetroffen. Toen Chenell vernam dat de politie naar haar op zoek was, meldde zij zich op 30 april aan op het politiebureau.

Zij ontkende ruzie te hebben met de buurvrouw en dat ze haar niets heeft gedaan. Ook de 43-jarige Cynthia ontkent het slachtoffer te hebben bedreigd.

Chenell is hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl haar tante na verhoor is heengezonden.

Overige berichten