21-jarige man met drugs en alcohol achter politiepost Uitvlugt gepakt

GFC NIEUWSREDACTIE- De 21-jarige Kurt C. is door de politie van Uitvlugt aangehouden na een telefonische tip dat een man zich in een voertuig aan de achterzijde van het politiebureau bevond.

Het was kennelijk de bedoeling van Kurt om drugs en alcohol via de achterzijde van het cellenhuis af te geven aan een arrestant.

De politie stelde direct een onderzoek in en trof de verdachte man in een auto aan. Hij verklaarde aan de politieambtenaren dat hij slechts voor dat moment daar stond geparkeerd, omdat hij even moest urineren.

Aangezien zijn verklaring ongeloofwaardig overkwam, werd er door de politie een onderzoek ingesteld in het voertuig. Daarbij werden aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid marihuana met een gewicht van 52 gram en alcohol.

De verdachte Kurt ontkende iemand in het cellenhuis te kennen en de in beslag genomen zaken het cellenhuis in wilde smokkelen. Hij hield de politie voor dat de drugs en alcohol hem toebehoorden vanwege het feit dat hij drugsgebruiker en alcoholist is.

Kurt is door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Overige berichten