18-jarige studente stapt uit het leven nadat vriend er met een ander vandoor gaat

GFC NIEUWSREDACTIE- Het overlijden van de eerstejaarsstudente die stierf door gif in te nemen, wakkert opnieuw een discussie aan.

De door velen geliefde 18-jarige studeerde Geesteswetenschappen aan de Chancellor College in haar land Malawi in Afrika.

Ze kon het volgens media maar niet verkroppen dat haar vriend een ander had, en koos ervoor om dinsdag zelf uit het leven te stappen.

De bekende Haagse playboy en relatie-expert bekend in het circuit als Casanova adviseert in een schrijven aan GFC Nieuws het volgende:

“Stap nooit zelf uit het leven omdat je vriend of vriendin je heeft verlaten! Denk er niet eens over na, want het is de moeite beslist niet waard. Wacht gewoon een paar maanden af en je zult merken dat het idee alleen al zeer overdreven en belachelijk was.”

Hij legt verder uit dat hij vaker mannen en vrouwen die het na een relatiebreuk helemaal niet meer zagen zitten heeft begeleid.

Zijn boodschap is duidelijk: je komt eroverheen. Tijd heelt een heleboel wonden! Het verdriet, de pijn ebt na verloop van tijd weg en er komen daarna vaak weer mooie tijden aan.

Foto ter illustratie