Vrouwelijke lockdownovertreder die zich misdroeg moest een nacht in de cel doorbrengen

GFC NIEUWSREDACTIE- Een vrouwelijke lockdownovertreder die zich vreselijk misdroeg, werd overgebracht naar het vrouwencellenhuis Geyersvlijt en mocht de volgende dag naar huis.

In het weekend van 25 juni tot en met de vroege ochtend van 28 juni zijn in totaal 174 lockdownovertreders, van wie 27 vrouwen, naar het Andre Kamperveen Stadion (AK-stadion) overgebracht.

Er zijn in totaal 18 voertuigen weggesleept van personen die zich op de openbare weg bevonden. Deze overtreders konden hun rijbewijs niet aan de politie tonen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Boze vrouw gooit hete olie over 55-jarige schoonmoeder na ruzie over bijstandsuitkering

Verder zijn er in totaal 200 voertuigen bij de verschillende bruggen gecontroleerd. Twee bromfietsbestuurders konden hun bescheiden niet overleggen, waarna hun rijtuigen ook werden weggesleept.

In de werkressorten van de politie van Nieuwe Haven, Latour en Munder zijn verschillende huisfeesten stopgezet. Daarnaast heeft het gemengd team ook moeten optreden bij twee Bars en eetcafés.

Aan de verantwoordelijken is een bestuurlijke boete van SRD 5000 opgelegd. Een speakerbox die in het politie ressort Latour onbeheerd op een voertuig werd aangetroffen, werd in beslag genomen en overgedragen aan de wetsdienaren van het bureau Latour.

Een vermoedelijke drugsverdachte werd eveneens overgedragen aan de politie van Latour. Deze verdachte werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten