Lockdown-overtreders aangehouden met sukru

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie, bijgestaan door het National Leger(NL) en leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) hebben in de nacht van 15 tot in de vroege ochtend van 17 mei in totaal 65 lockdown-overtreders, van wie 15 vrouwen, overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politieacademie.

De 34-jarige autobestuurder Astrando M. en zijn meerijder Gilberto K. (39) werden in een voertuig aan de Bolletriestraat staande gehouden. Gelet op het vreemd gedrag van het tweetal, werd een onderzoek door de politie in het voertuig ingesteld.

De politie trof twee ziplock zakjes met witte substanties aan, die naderhand Sukru bleek te zijn. Het verderfelijk spul met een totaal gewicht van 3,31 gram is in beslag genomen.

Er zijn in totaal 11 voertuigen weggesleept van Lockdown-overtreders en autobestuurders die op het moment van hun staande houding het geldig Surinaams rijbewijs niet konden tonen.

Daarnaast zijn er 5 voertuigen van personen weggesleept, die op het moment van hun staande houding het geldig Surinaams rijbewijs niet konden tonen.

De overgebrachte overtreders hadden geen valide reden waarom zij zich over straat bevonden. Zij kregen een bestuurlijke boete op de Politie Academie opgelegd.

Overige berichten