fbpx

17-jarig meisje uit Amsterdam vraagt elke dag aan moeder wie haar vader is

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een alleenstaande vrouw van Surinaamse origine die in Amsterdam woont maakt het leven van haar 17- jarige dochter erg moeilijk omdat ze nog niet aan haar wil vertellen wie haar vader is.

De tiener verzoekt al jaren aan haar mama om haar in contact te brengen met haar verwekker. Zij beweert daar elke dag een gesprekspunt van te maken. Echter heeft dat nog geen effect gehad.

Een huisvriend van de twee vertelt aan GFC Lifestyle in Den Haag dat de moeder haar kind heeft uitgelegd dat ze pas wanneer ze 25 jaar oud is te horen zal krijgen wie die man is.

Ze zou nu nog te jong zijn om de relaties  van haar ma voordat ze werd geboren te begrijpen.

BEKIJK OOK
Dame (37) met extreem lange vrouwenbaard: 'ik ben getrouwd en heb vier vriendjes'

Binnen de familie gaan er al langer geruchten rond. Het zou een volle neef zijn die de vrouw toentertijd heeft bezwangerd. Dit wordt echter in alle toonaarden ontkent door beide vermeende bedpartners.

Een maatschappelijk werkster uit de Hofstad zegt desgevraagd aan GFC Lifestyle dat meisjes van deze leeftijd wel degelijk in staat zijn om dit soort kwesties te begrijpen.

Er wordt volgens haar nu kostbare tijd verloren. “Waarom nog acht jaar wachten? Gun je dochter de kans om een band op te bouwen met haar pa“, is de boodschap die ze heeft voor de moeder.

Foto ter illustratie.