16-jarig meisje steekt vriendin neer voor deur McDonald’s om zoetzure saus

GFC NIEUWSREDACTIE- Een conflict over zoetzure saus bij McDonald’s is geëscaleerd tot een dodelijke steekpartij. Een 16-jarig meisje wordt beschuldigd van moord na het doodsteken van haar eveneens 16-jarige vriendin. Bekijk onderaan beelden.

Het incident vond zondagochtend plaats buiten een McDonald’s in Washington, D.C. De politie heeft de identiteit van de verdachte niet vrijgegeven vanwege haar minderjarige leeftijd.

Het slachtoffer, Naima Liggon, overleed aan haar verwondingen nadat ze naar het ziekenhuis was gebracht. De verdachte is in hechtenis genomen op verdenking van moord, terwijl ze bewapend was.

Het incident vond plaats voor deze McDonald’s in de Amerikaanse hoofdstad

“Uiteindelijk is er iemand dood over een geschil over saus,” aldus rechter Sherri Beatty-Arthur van de D.C. Superior Court.

Volgens de advocaten van het meisje handelde ze uit zelfverdediging en was het slachtoffer degene die de ruzie begon.

Openbaar aanklagers stellen echter dat ze het enige individu was dat een mes had meegenomen naar wat begon als een vuistgevecht.

OOK INTERESSANT
80-jarige man door echtgenote neergeschoten omdat hij van haar wilde scheiden

De moeder van het slachtoffer, Joy Liggon, kan niet begrijpen hoe een ruzie zo tragisch kon aflopen. “Naima was mooi, slim… ze hield van het leven,” zei ze.

De verdachte zit momenteel vast in een jeugddetentiecentrum en komt deze vrijdag opnieuw voor de rechter.