Man die 14-jarige scholier verkrachtte ingesloten

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van de afdeling Jeugdzaken heeft in de middag van 8 juli na ingespeeld te hebben op een gepubliceerd mediabericht, de 47-jarige Glenn S. aangehouden.

Glenn wordt ervan verdacht in de morgenuren van diezelfde dag de 14-jarige scholier H.M. onder bedreiging van een scherp voorwerp seksueel te hebben misbruikt.

Het meisje dat op weg was naar school, kreeg vanuit de Kewalbansinghweg een lift van de bij haar onbekende autobestuurder.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouw misbruikt dienstmeisje: schopt tegen haar geslachtsdelen en laat haar douchen met deur open

De 47-jarige man nam een andere route en bracht haar naar een afgelegen plek in het werkressort van de politie van Santo Boma. Aldaar werd het 14-jarig kind onder bedreiging van een scherpvoorwerp seksueel misbruikt, meldt de PR van het KPS.

Na de daad zette Glenn het slachtoffer in de nabije omgeving van de school af. Door tussenkomst van schoolleiding werd de politie van Santo Boma ingeschakeld.

Het meisje werd voor medische behandeling overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De verdachte Glenn kwam in beeld bij het ingesteld onderzoek door de politie van Jeugdzaken. Door het veiliggesteld beeldmateriaal kwamen de wetsdienaren de verdachte op het spoor en sloegen hem te Sophia’s Lust in de boeien.

Glenn ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd.

Hij is door de politie in verzekering gesteld.

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten