fbpx

13-jarig meisje moet van moeder dagelijks 3.000 keer touwtjespringen om langer te worden

GFC NIEUWSREDACTIE- Media meldden onlangs dat een 13-jarig meisje door haar moeder wordt gedwongen om elke dag 3.000 keer touw te springen in een poging om langer te worden.

Nadat het meisje woonachtig in Hangzhou (China) beogn te klagen over kniepijn bij haar moeder, werd ze ervan beschuldigd suf te zijn en werd ze uiteindelijk naar een arts gebracht toen haar symptomen verergerden.

Er was geen meniscusscheur, maar artsen waarschuwden de moeder dat langdurig touwspringen kan leiden tot ernstige problemen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Aziatische vrouw teleurgesteld omdat haar kindjes niet wit genoeg lijken nadat ze met blanke man kinderen krijgt

Ze informeerde artsen dat ze bang was dat haar dochter niet lang genoeg zou worden, dus besloot ze haar te helpen door haar 3.000 keer per dag touw te laten springen. Dat meldt Oddely.

BEKIJK OOK
Man (58) doorzeeft vreemdgaande echtgenote, haar vriend en eigen dochter met kogels

Ondanks haar lengte en gewicht dacht de moeder dat ze kon profiteren van de oefening. Haar zware gewicht maakte het springen echter pijnlijker voor haar gewrichten.

Volgens de moeder kan het meisje nog minstens twee centimeter groeien door te springen.

Artsen waarschuwen echter dat de groei en ontwikkeling van een kind worden beïnvloed door elementen zoals lichaamsbeweging, slaap, voeding, stemming, genetica, enzovoort, en dat lichaamsbeweging alleen niet doorslaggevend kan zijn.

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER