fbpx

Wonderen bestaan echt, zegt zeer hoog aangeschreven Amerikaanse intensive care specialist

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- De wereldwijd zeer hoog aangeschreven Amerikaanse intensive care specialist dr. Roger Seheult zegt dat hij in zijn lange carrière in het ziekenhuis vaker wonderbaarlijke genezingen heeft meegemaakt.

Seheult die is afgestudeerd aan de Loma Linda University School of Medicine en voornamelijk is gespecialiseerd in longaandoeningen zoals longkanker, astma en COPD, vertelt in gesprek met  Lewis Howes over een geval van een jongeman die pas getrouwd was.

De patiënt was net geopereerd aan zijn teelbal waar er kanker was vastgesteld.

Er ontstonden echter onverwachts zeer ernstige complicaties en werd hij met spoed binnengebracht op de intensive care unit van het hospitaal waar hij werkzaam is.

“Deze onfortuinlijke jongeheer was al in coma en waren wij het samen met het neurologisch team en andere medisch specialisten het erover eens dat hij het niet zou halen”, legt de topexpert uit.

“Zijn vrouw kwam een maand lang elke dag om hem te bezoeken en was extreem verdrietig. Op een dag kwam ze ineens vrolijk op visite en lachte”.

BEKIJK OOK
Nieuw apenvirus ontdekt dat menselijke cellen kan binnendringen, deskundigen waarschuwen voor nieuwe pandemie

“Toen wij haar vroegen waarom ze zo opgewekt was, gaf ze ons een eerlijke reactie”.

“Zij vertelde dat ze een levensechte droom had gehad, een boodschap van ‘boven’, dat haar man gezond en wel het ziekenhuis uit zou lopen”.

“Als arts dacht ik dat het ‘wishful thinking’ was. Maar warempel, deze voorheen doodzieke jongeman kwam niet lang daarna tegen alle verwachtingen in ons medisch team met een bosje bloemen bedanken voor de zorg”.

“Hij is wonderbaarlijk genoeg helemaal opgeknapt, het was voor ons onverklaarbaar”, aldus de intensivist.

Volgens hem zijn er nog talrijke gevallen waarbij medici helemaal versteld staan van genezingen en er geen andere verklaring kan worden gegeven dan dat het om een wonder gaat.