Weduwe Kobe Bryant bereikt akkoord met helicopterbedrijf waarbij basketballegende omkwam

GFC NIEUWSREDACTIE- Weduwe Vanessa Bryant en de gezinnen van de andere slachtoffers van de crash zijn tot een akkoord gekomen in de zaak met het helicopterbedrijf.

In januari 2020 kwam de basketballegende Kobe Bryant en zijn 13-jarige dochter om bij een helicoptercrash tijdens slecht zicht. 7 andere inzittenden kwamen ook om het leven.

De advocaten van de nabestaanden betogen dat de piloot te snel vloog en dat de helicopter niet in goede staat verkeerde. De vlieger werd in 2015 al op het matje geroepen omdat hij in een gebied met slecht zicht zou hebben gevlogen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Fan Kim Kardashian stuurt haar morning- after pil en diamanten ring, krijgt contactverbod

Gisteren werd bekend dat beide partijen tot een akkoord zijn gekomen. De details van de regeling zijn nog niet bekend. Zo meldt Fox.

De Nationale vervoersveiligheidsraad (NTSB) in de VS zegt dat de oorzaak van de crash waarschijnlijk komt door ruimtelijke desoriëntatie van de piloot. Ook zou hij onder grote druk verkeren ondanks de weersomstandigheden en zou hij zijn cliënten niet willen teleurstellen door de vlucht te cancelen.

Vanessa wordt ook door haar eigen moeder Laine voor de rechter gesleept; ze is van mening dat Kobe beloofde haar ‘voor altijd’ te verzorgen. Vanessa stelt echter dat haar moeder constant geld probeert af te troggelen van het gezin.

foto: foxnews

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten