fbpx

Wat Santokhi doet in Suriname zou elke best betaalde buitenlandse CEO ook doen: bezuinigen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De president van Suriname Chandrikapersad Santokhi pakt de economische problemen in zijn land op de juiste wijze aan.

Dat er zoveel kritiek op hem wordt geleverd heeft alles te maken met de onwetendheid bij het grootste deel binnen de samenleving in het Zuid – Amerikaanse land.

Het belangrijkste wat het staatshoofd nu moet doen is zijn rug recht houden, saneringsmaatregelen zoveel als mogelijk doorzetten en uiteraard nagaan op welke wijze hij de financieel zwakkeren tegemoet kan komen.

Dat zegt de chief executive officer (CEO) van een grote multinational corporation gevestigd in Nederland die liever anoniem wil blijven aan de GFC Lifestyleredactie in Den Haag.

OOK INTERESSANT
Tarief voor stroom nog steeds 1,43 SRD per kilowattuur

Wat de heer Santokhi doet in Suriname zou elke best betaalde CEO waar dan ook ter wereld ook doen: bezuinigen en zoveel mogelijk subsidies afbouwen“.

Hij prijst de president voor zijn doorzettingsvermogen.

“Deze president verdient een pluimpje! Hij krijgt zoveel bagger over zich heen van ondeskundigen die denken het allemaal veel beter te weten”.

“Dat hij bereid is impopulaire maar zeer noodzakelijke maatregelen door te voeren is naar mijn mening bewonderenswaardig“, meent hij.