fbpx

Wanneer zorgt Surinaamse regering voor waardevol geld in onze lege portemonnees?

INGEZONDEN- De portemonnees van een groot percentage Surinamers is bijna altijd leeg, want de SRD’s die we verdienen zijn dankzij totaal verkeerd genomen maatregelen van de regering nauwelijks nog iets waard.

Bijna een ieder in Suriname die eerlijk werkt voor zijn of haar geld is de laatste jaren armer geworden omdat de quasi regeringsexperts het zo nodig vonden om de SRD overnacht met honderden procenten te devalueren, tot grote ergernis van velen.

Binnen een ‘klap’ werden allen die Surinaamse dollars verdienen door dit overheidsbesluit financieel armer gemaakt.

En er lijkt maar geen einde te komen aan de armoedetrend die vanaf toen is ingezet.

Het walgelijke is dat de regeerders in alle weelde leven en zich totaal niet lijken te bekommeren om de toenemende kosten van de gewone burger.

BEKIJK OOK: HEB JE TE VEEL GEGETEN? NEEM 1 THEELEPEL GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD IN VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING

Snappen de regeringsmensen nog steeds niet dat het zo snel mogelijk versterken van de koopkracht van een meerderheid in het land de hoogste prioriteit verdient?

Met veel leugens misbruiken politieke leiders het onwetende volk keer op keer tijdens verkiezingen. Steeds wordt er beloofd dat er vooruitgang en ontwikkeling komt.

Maar vooruitgangsontwikkeling betekent primair meer geld in de portemonnees van de gemiddelde burgers en niet in die van corrupte politici!

Integendeel blijkt dat het zogenaamd ontwikkelen van Suriname ervoor zorgt dat er steeds minder geld over blijft om vrij te besteden en wij dus armer worden.

Ik weet dat een heel groot deel mensen hun uiterste best doet om toch maandelijks rond te komen door hard te werken. Sommigen hebben zelfs twee en drie banen en daardoor minder vrije tijd.

BEKIJK OOK
Het krioelt in Suriname van stinkend jaloerse roddelaars

Er zijn personen die zeven dagen in de week keihard werken en vaak overuren draaien, maar zelfs dat is vaak niet genoeg!

Zij zijn niet eens in staat om te sparen of enig kapitaal op te bouwen laat staan een eigen huisje te bouwen.

Weet de de hoogste leider van ons land wel hoeveel mensen momenteel vol woede en frustraties zitten omdat het hen door toedoen van regeringsmismanagement niet eens lukt om basislevensdoelen te bereiken?

Burgers moeten zich in ieder geval wel ervan bewust zijn dat zij meestal niet zelf schuldig zijn aan het feit dat ze niet of nauwelijks uitkomen met hun salaris. De opeenvolgende regeringen zijn debet hieraan!

Het schandalig wanbeleid heeft bij veel personen zelfs persoonlijke hekelgevoelens jegens politici gecreëerd omdat ze het leven van deze achtergestelden ruïneren. Mensen voelen zich net als ik beetgenomen!

Wanneer zorgt de regering nu eens eindelijk voor waardevol geld in de lege portemonnees van de honderdduizenden Surinamers die systematisch kaalgeplukt worden door genadeloze overheidsbesluiten?

Er is voorafgaande aan de verkiezingen toch zo vaak beloofd dat wij het beter zouden krijgen? Zaken zouden toch worden opgelost? Wanneer worden de vele beloften nu eindelijk eens waargemaakt?

Mevrouw S. Cruden

Foto ter illustratie.

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]