Vuurwapen, drugssoorten en geld aangetroffen bij twee afzonderlijke woninginvallen

dief handboeien politie rover

GFC NIEUWSREDACTIE- Leden van de Narcoticabrigade in Suriname hebben bij twee afzonderlijke woninginvallen diverse drugssoorten, een vuurwapen en geld aangetroffen.

De politie heeft de twee verdachten R.T. (43) en de 26-jarige A.L. voor overtreding wet verdovende middelen en vuurwapenwet aangehouden.

Na verkregen informatie dat er op de woonadressen van dit tweetal drugs werd verhandeld, is R.T. in zijn woning aan de Ruysdaelstraat aangehouden.

Op verschillende locaties op dat adres als in zijn auto en in de kofferbak van het voertuig werden een hoeveelheid marihuana van in totaal 336 gram, een blok hasj van 18 gram, een fijn weger en 30 stuks XTC pillen aangetroffen. In de broekzak van deze verdachte werd er eveneens een hoeveelheid hasj van 1,05 gram gevonden.

De verdachte A.L. werd op een adres aan de Kwattaweg in een woning annex winkel door de politie in de boeien geslagen.

In een kamer werden aangetroffen een zak marihuana van 190 gram, een blok hasj van 70 gram, een aantal wikkels hasj met een gewicht van 35 gram, twee zakjes cocaïne van in totaal 47 gram, een hoeveelheid sukru van 7 gram, 198 XTC pillen en geldbedragen in SRD, Euro en U$ aangetroffen.

OOK INTERESSANT
42- jarige dame gaat met krulspelden naar sollicitatiegesprek in Paramaribo

Ook werd er een vuistvuurwapen van het merk Glock, waarvan de verdachte A.L. geen vuurwapenvergunning kan overleggen, gevonden.

Alle aangetroffen goederen werden door de politie in beslag genomen, waarna beide verdachten ter voorgeleiding zijn overgebracht naar het politiebureau.

De verdachten zijn hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.